FloriPrint është një kompani prestigjioze e cila shënon 16 vite të suksesshme në tregun kosovar për materiale zyrtare. Ajo që e veçon këtë kompani është niveli i shërbimit ekselent në paijisjet Printer si për shtëpi ashtu edhe për zyret e klientelës së gjërë. Krahas produkteve ne ju ofrojmë:

  • Suplemente të pakufishëm për produktet tona
  • Përkrahje profesionale mbi përdorimin dhe operimin e pajisjeve
  • Instalim profesional në zyrën tuaj të preferuar

Në radhë të parë ne ju ofrojmë produkte me çmime më të lira në tregun kosovar, së dyti këto produkte u kursejnë më tej buxhetin tuaj duke vepruar me inxhinieri të përsosur në konsumin e energjisë elektrike. Parandaloni faturat gjigande nga furnitori energjetik, ngritni investimet tuaja në biznesin tuaj dhe jo në të tjerët.

Krahas profesionalitetit stafi ynë mban gjallë edhe pasionin për profesionin të cilin e aplikojnë në përditshmëri. Përqëndrimi jonë në profesionalizëm dhe pasion ngrit nivelin e kualitetit në skajshmëri. Gjithmonë do të takoni personelin tonë të qetë, të sjellshëm dhe të kuptueshëm.

Partnerët

Kombëtarë dhe ndërkombëtarë

50 +

Disa nga klientela