Kontakti

 

Adresa jonë

Komoran

42.581090, 20.901342

Komuna Drenas

Orari punës
Hëne – Premte 10:00 – 18:00
Shtune 12:00 – 16:00

Na kontaktoni

Në çdo kontakt të juajin me stafin tonë do të trajtoheni sjellshëm dhe në mënyrë profesionale.

Stafi ynë do të aranzhoj kërkesat tuaja dhe do të caktojë eventimentet tuaja me profesionalitet. Mos hezitoni të na kontaktoni.

Linjet celulare

Shitjet

044 291 199

Përkrahja

 

044 291 199

Ju lutemi që të përfshini kërkesën tuaj maksimalisht në pjesën e mesazhit në mënyrë që të ju përgjigjemi në mënyrë egzakte.

Do të ju përgjigjemi sa më shpejtë që është e mundur. Ju faleminderit për mirëkuptim!